Sähköinen taloushallinto

SÄHKÖINEN TILITOIMISTO ON NYKYPÄIVÄÄ

Nykyaikainen sähköinen tilitoimistopalvelu on erittäin kustannustehokasta ja yritykselle vaivatonta.

Sähköisen palvelun avulla taloushallinnon tehtävät voidaan muuttaa automatisoiduksi, mikä tehostaa toimintaa ja laskee kirjanpidon kustannuksia. Papereiden lähettely ja pyörittäminen, päällekkäisen työn ja virheiden väheneminen tuovat säästöjä. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa taloushallintopalvelujen ulkoistamisen sujuvasti. Pidämme mahdollisimman suuren osan kirjanpitoaineistosta sähköisenä.

Sähköinen taloushallinto ja sähköinen kirjanpito mahdollistavat tilitoimiston ja asiakasyrityksen mutkattoman työnjaon organisoinnin. Voit keskittyä omaan liiketoimintaasi ja antaa asiantuntijoidemme hoitaa kirjanpidon ja muut taloushallinnon työt kustannustehokkaasti. 

Autamme yritystäsi löytämään oikean ratkaisun verkkolaskujen ja e-laskujen välittämiseen sekä vastaanottamiseen. Asiakkaanamme sinulla on käytettävissäsi sovellukset, joiden avulla voit hoitaa yrityksen laskutuksen ja samalla saat valmiin ratkaisun, jolla hoidat myös sähköisen laskun lähettämisen. Osaamme auttaa yritystäsi myös tilanteessa, kun asiakkaasi ovat kuluttajia ja haluavat e-laskun verkkopankkiin.

Sähköisiä palveluita voit käyttää tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Ohjelmistojen kautta lähetät myyntilaskut asiakkaille, vastaanotat ostolaskut ja voit myös maksaa ne suoraan ohjelmiston kautta käymättä verkkopankissa.

SÄHKÖISET JÄRJESTELMÄT

Olemme virallinen Fingon Procountor- kumppani. Käytössämme on myös muita järjestelmiä kuten esimerkiksi Netvisor. MeritAktiva, Fivaldi, Adminet ja Netbaron. Järjestelmää suositeltaessa mietimme aina, millainen ratkaisu palvelee sinun yritystä ja toimintamalleja parhaalla mahdollisella tavalla. Taloushallinnonärjestelmät on tehty tukemaan ja yksinkertaistamaan taloushallinnon prosesseja

Kuittirumbaa helpottamaaan käytämme eTaskua. ”eTasku on nykyaikainen tapa toimittaa KAIKKI kirjanpitoon liittyvä aineisto nopeasti ja suojatusti kirjanpitäjällesi. Myös kirjanpitäjälläsi on mahdollisuus toimittaa kaikki dokumentit sinulle eTaskun välityksellä tietosuoja-asetuksien mukaisesti.

Saat eTaskun mobiilisovelluksen helposti käyttöösi lataamalla sen puhelimesi omasta sovelluskaupasta. Tämän jälkeen saat lisättyä kuitit ja matkalaskut kirjanpitäjäsi nähtäville samoin tein! Nappaa vain kuva kuitista, täytä tarvittavat tiedot ylös ja tallenna. Tämän jälkeen kuitti onkin jo tilitoimistosi nähtävillä ja voit heittää kuitin vaikkapa suoraan roskiin. Voit siis heittää samalla myös hyvästit kuittien kaivelemiselle taskujen ja lompakon pohjalta kuun lopussa! Tutustu eTaskuun ja hinnoitteluun tarkemmin. 

HYÖDYT

Yrityksen taloushallintoon kuuluu monia tärkeitä tehtäviä; laskutus, laskujen maksu, tilausten lähetys, palkanlaskenta, kirjanpito, työnantaja- ja veroilmoitusten laadinta ja paljon muuta. Osaavissa käsissä sähköinen taloushallinto onkin ennen kaikkea tehokas johtamisväline. 

Sähköisten taloushallinnon työvälineiden avulla on mahdollista rakentaa laajoja kokonaisuuksia tehokkailla ominaisuuksilla varustettuina, palvelemaan jokaisen asiakkaan tarpeita.

Teemme kirjanpitoa myös perinteisellä mallilla, jolloin asiakkaamme toimittavat paperiset tositteet ja tiliotteet meille. Kirjanpito laaditaan näiden tositteiden pohjalta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!