Kirjanpito

Ammattitaitoinen tilitoimisto on yrittäjän yksi tärkeimmistä yhteistyökumppaneista. Yrityksesi menestyksen tueksi laadimme kirjanpidon puolestasi ja raportoimme sinulle yrityksesi tilanteen selkeästi. Näin sinulle jää aikaa keskittyä olennaiseen. Kaikki yritykset ovat lain mukaan kirjanpitovelvollisia, yrityksesi liiketoiminnan tapahtumat kirjataan tarkasti voimassaolevien lakien, hyvän kirjanpitotavan ja yrityksesi toiveiden mukaisesti.

Kirjanpidosta saadaan tiedot tilinpäätökseen. Tilinpäätöksessä selvitetään toiminnan tulos, jonka perusteella maksetaan verot sekä jaetaan voitot yrityksen omistajille tai todetaan tappiot. Teemme kuukausittaisen kirjanpidon joko sähköisenä tai paperisena. Kirjanpito-palveluun kuuluu viranomaisilmoitukset, kuukausittaiset raportit yrityksen johdolle sekä tilinpäätös ja veroilmoitus. Raportoimme sinulle yrityksesi tilanteen jokaisen verokauden jälkeen selkeästi ja erityistarpeet huomioon ottaen.

PALVELUMME

● kirjanpito ja raportointi
● arvonlisäveron veroilmoitukset ja yhteisömyyntien yhteenvetoilmoitukset
● tilinpäätös ja pöytäkirjat
● tuloveroilmoitus, osinkoilmoitus ja ennakkoverojen seuranta
● ostolaskujen käsittely paperisena tai sähköisenä ja maksuliikenne
● myyntilaskujen käsittely paperisena tai sähköisenä sekä myyntisaatavien
   seuranta ja maksukehotukset

Asunto-osakeyhtiön kirjanpito

Asunto-osakeyhtiöt ovat kirjanpitolain perusteella kirjanpitovelvollisia. Me tarjoamme taloyhtiöllesi luotettavaa, avointa ja aina ajantasaista sähköistä taloushallintoa. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa asunto-osakeyhtiön kirjanpitopalvelut kaikkialle Suomeen sijainnista riippumatta.

Meiltä löytyy kokeneet ammattilaiset, joilta löytyy kokemusta taloyhtiöiden ja isännöintiyritysten kirjanpidon hoitamisesta. Räätälöimme taloushallinnonpalvelut sopivaksi aina asiakaskohtaisesti, jotta saisit parasta mahdollista palvelua.

Yhdistyksen kirjanpito

Tarjoamme kirjanpitopalveluita myös yhdistyksille, olipa kyseessä suuri tai pieni yhdistys. Räätälöimme palvelumme jokaisen yhdistyksen tarpeisiin. Voimme tarvittaessa hoitaa kirjanpidon, tilinpäätöksen, veroilmoitukset sekä myös maksuliikenteen ja saatavian hallinnan. Mikäli yhdistyksellänne on satunnaisia työntekijöitä, voimme hoitaa myös palkanlaskennan sekä huolehtii tarvittavista säännösten hallinnoinnista. 

Laadimme yhdessä yhdistyksellenne toivomanne palvelupaketin, joka sopii parhaiten toimintanne laajuuteen.  Varmistamme palvelumme tehokkuuden nimeämällä teille oman yhteyshenkilön, jolloin voimme palvella teitä tehokkaimmin.

Meillä on myös erityinen asiantuntemus kansanvälisissä arvonlisäveroasioissa; dropshipping, arvonlisäveron erityisjärjestelmä sekä eri maiden lakien tuntemus.

Palvelumme räätälöidään aina asiakasyrityksen tarpeiden mukaisesti, ja varmistamme sen, että palvelupakettiisi kuuluvat liiketoimintaasi tukevat palvelut. Kauttamme saat kirjanpitopalveluita niin Suomessa kuin Virossa.