Rästikirjanpito

Rästikirjanpito

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uncategorized

Onko kirjanpito jäänyt tekemättä?

Tilinpäätös lähestyy ja kirjanpitoa ei ole tehty ja kuititkin hukassa…

Kirjanpito saattaa joskus jäädä kokonaan tekemättä tai jäädä vaiheeseen monista eri syistä. 

Rästiksi kirjanpito muuttuu silloin, kun se ei ole enää ajan tasalla eli ilmoitukset lähtevät myöhässä tai niitä ole tehty laisinkaan. Rästiin jäänyt kirjanpito onkin syytä hoitaa kuntoon viimeistään silloin, kun verottaja lähettää arvioverotusilmoituksen. Verottajan arviot ovat usein reilusti yläkanttiin, joka saattaa aiheuttaa paljon muuta ongelmaa ellei niitä oikaise ajoissa.

Meiltä löytyy paljon kokemusta rästiin jääneistä kirjanpidoista, me teemme suunnitelman ja aikataulun kirjanpidon ajantasaistamiseksi. Materiaalin saatuamme tarkastamme rästityön laajuuden, ja keskustelemme kanssasi toimenpiteistä, joita kirjanpidon ajantasaiseksi tekeminen vaatii. Rästikirjanpito tehdään tuntityönä sopimuksen mukaan. Annamme hinta-arvion nähtyämme materiaalin. Rästitapauksissa ota pikaisesti yhteyttä jotta kirjanpito saadaan taas ajantasalle.

Kirjanpidon aloittamista varten toimitat meille kaiken materiaalin joka sinulta löytyy, ja tämän lisäksi tarvitsemme tiliotteet ja puuttuvista tositteista hankitaan kopiot. Meille voit toimittaa materiaalit siististi mapissa, arkistoituna muovikassiin, kenkälaatikkoon tai molempiin. Ota meihin yhteyttä pikaisesti!